OUTDOOR 
ADVERTISING

image Koppa Paint

Leid klanten feilloos naar jouw bedrijf!

Met lokale, regionale en/of nationale buitenreclame maak je het verschil. 

Koppa Paint Advertising helpt je jouw bedrijf op de kaart te zetten met groot-formaat reclame op toplocaties! Wij bieden verschillende formules aan, naar ieders budget. Contacteer ons snel om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons FAQ

Heb je een gevel ter beschikking?

Bent u eigenaar van een pand naast een drukke baan? En bent u op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn steeds op zoek naar goede locaties om aan te bieden aan onze klanten. Neem contact met ons op en wij zien wat wij voor u kunnen doen.

Contacteer ons

Ontdek al onze diensten

Jouw bedrijf in de kijker zetten, dat doen wij élke dag, letterlijk.  Duizenden mogelijke klanten zijn dagelijks onderweg en die moéten je gezien hebben.  Reclamepanelen (OOH-marketing) zijn een onmisbare factor in je marketing-mix.  45.6% van de forensen zegt zich een advertentie te herinneren die te zien was tijdens woon-werkverkeer (bron: Marketingfacts). De naamsbekendheid van jouw dienst, product of winkel krijgt dus een stevige boost door reclameborden te plaatsen.  

Duur? Wij werken op maat van onze klanten, zowel qua budget als locatie dus klik op “offerte aanvragen” en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adverteren op vaste locaties

Adverteren op roterende locaties

Sportreclame

5 weken doorlooptijd

arrow

Aanwezig in alle provincies

arrow

Volledige ontzorging

Waarom voor ons kiezen?

Wij beschikken over 25 jaar marktkennis. Hierdoor geniet u van het professionalisme van een grote onderneming, met de flexibiliteit van een kleine onderneming. Nog niet veel marketing ervaring? Geen probleem, onze ervaren teams slaan de handen in elkaar om je volledig te kunnen ontzorgen. Van de analyse van uw noden tot het ontwerp en plaatsing van uw reclamepanelen.

Koppa Paint Advertising maakt het verschil!

25 jaar expertise

Complete ontzorging

Flexibel

Service op maat

Laat je gevel renderen.

Laat je gevel renderen.

Is je gevel goed zichtbaar voor voorbijgangers? Dan heb je goud in je handen. Wij zijn steeds op zoek naar zowel particulieren als bedrijven die hun gevel aan ons willen verhuren. Wij betalen de overeengekomen prijs zodra de ruimte ingevuld is, zodat je zeker bent van je inkomsten. Ook herstellen we de gevel na afloop van de overeenkomst in de oorspronkelijke staat, zodat je je daar óók geen zorgen over moet maken. Wil je graag extra budget voor je vakantie of sparen voor je (klein-)kinderen? Contacteer ons dan snel voor een persoonlijk gesprek.

Vragen? Contacteer ons Ontdek onze FAQ

Gevel in de kijker

Gevel in de kijker

Regio

 Antwerpen

 

Beschikbare afmetingen

tot 9m²

 

Beschikbaar vanaf

onmiddellijk

©Koppa Paint Advertising

Privacy

Disclaimer

Design & development by Logo Popkorn